Ajánlatok vállalati számlák és társaságiadó-bevallások készítésére.

A könyveket a kezdetektől a befejezésig teljesítjük, a könyvelés befejezésével a helyszínen vagy kiszállással. A könyvelés befejezésére lehetőség van a számlák számviteli nyilvántartásból importálásával is. A végleges elszámolást az igazgató jóváhagyása után benyújtjuk a Companies House és a HMRC részére. Célunk, hogy a határidők előtt minden számlát és vállalati adóbevallást benyújtsunk.

VÁLLALATI ADÓZÁS

A vállalati adózás változatos téma, mely nem csak az év végi elszámolásokról és visszatérítésekről szól. A vállalati adóbevallás elkészítése mellett vállaljuk a cégtulajdonosok adóbevallásának elkészítését is. Továbbra is vállaljuk az adminisztratív céges ügyintézéseket, úgymint éves bevallások teljesítését, tulajdonjogi kérdések rendezését, tulajdonosváltások adminisztrációját, és a cégnév módosítást is.

GARANCIÁNK

Professzionális munkatársaink több mint 20 éves angliai gyakorlattal és tudással rendelkeznek. Cégünk teljesen be van biztosítva és HRMC regisztrált.

Softwareink hozzá vannak kötve a HMRC-hez, így mi mindenféle kód nélkül le tudjuk adni adóbevallásotokat azonnali visszajelzéssel HMRC-től.