Skip to main content Skip to search

Szolgáltatások

Könyvelés

Teljes körű könyvelési szolgáltatásokat kínálunk Neked, akár a helyszínen, akár kiszállással, az igényeidnek megfelelően. Nálunk nem létezik túl kicsi vagy túl nagy megbízás.

StartUp

Egy új vállalkozás lehet ijesztő, hosszú, és időigényes folyamat. Mi azért vagyunk, hogy mindezt megkönnyítsük Neked! Létrehozzuk cégét, és segítünk felvezetni, a feladatait.

Ltd számlák és társasági adó

Ajánlatok vállalati számlák és társaságiadó-bevallások készítésére. A könyveket a kezdetektől a befejezésig teljesítjük a könyvelés befejezésével a helyszínen vagy kiszállással.

Bérszámfejtés

Különböző bérszámfejtési szolgáltatásaink minden egyes ügyfelünk saját igényeinek megfelelően. Emellett továbbra is naprakészen figyeljük a jogszabályokat.

Személyi és vállalkozói adózás

Az adóév minden esetben április 6-tól következő év április 5-ig tart. Mi online készitjük ezt el sajat HMRC-nel regisztralt software-ünkon, kódok nélkül.

ÁFA

Szükség szerint az ÁFA-bevallás minden aspektusával foglalkozunk, beleértve az ÁFA felállítását, a könyvelést és a HMRC-nek történő benyújtást.

Web & Videó

Új céget alapítasz vagy a régi szorul ráncfelvarrásra? Partnerünk internetes jelenléted kialakítását vállalják, a website-tól a marketing videóig!