Skip to main content Skip to search

Web & Videó

S&M Trend Talk (R-Média Stúdió)

Az S&M Trend Talk projektünk egy olyan online médium, amely a Magyarországon tevékenykedő, illetve magyar származású, de külföldön élő zenészek, művészek, híres emberek, továbbá Magyarországra látogató nemzetközi művészek bemutatását tűzte ki céljául, 5-10 perces kisfilmek gyártásával. A kisfilmek egyszerűen fogyasztható, könnyed stílusban készülnek, megcélozva ezzel a tizen- és huszonéves korosztályt.

Teljes körű média- és webszolgáltató partnerként 2011 óta törekszik minőségi és igényes munkáival teljesíteni ügyfeleinek minden kérését. A cég fő profilja a kezdetektől fogva a filmgyártás, azonban a 2010-es évek második felében a technika felgyorsuló világához alkalmazkodva felkerült a szolgáltatások közé a webfejlesztés minden ágazata is.

AMI MOZOG RÖGZÍTJÜK, AMI ÁLL MEGMOZGATJUK

Láttál már olyan céges PR filmet, amire azt mondtad, “ez igen”? Vagy olyan vírusvideót, amitől elállt a szavad? Nos, ahhoz hogy mindez ilyen hatást váltson ki belőled, nem csak tapasztalt vágók, hanem profi operatőrök is kellenek. Mi ezt nyújtjuk Neked!

Amit elsősorban kérhetsz tőlünk: reklámfilm, rendezvényfilm, promóciós film, vállalati nap, csapatépítő tréning, termékbemtutató, konferencia rögzítés.
Igazodunk hozzád, és a lehetetlent is próbáljuk megoldani (legtöbbször sikerül!). Határidőink mindig pontosak, megoldásaink mindig a megrendelőhöz igazodnak.

 

AMIRE NEM ELÉG A KAMERA, ODA VALÓ A GRAFIKA

Ha van olyan ötleted, amit sehogyan sem lehet a kamera elé könyörögni, mert nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem megvalósítható, rögzíthető, akkor jön a képbe az animáció vagy motion design.
Sablon alapján, de akár egyedi tervezéssel is elkészítjük Neked azt a kisfilmet, vagy filmrészletet, amire nagyon vágytál.

HOL VOLT HOL NEM VOLT, VOLT EGYSZER EGY INTERNET NEVŰ CSODA

Ahhoz, hogy cégedet komolyan vegyék, Neked is mindenképp jelen kell lenned rajta. Nem titok, mi sem voltunk itt mindig, de végül rászántuk magunkat.
Ha te is úgy gondolod, hogy jó lenne digitális imidzsedet egy honlappal felturbózni, mi készítünk neked, a lehetőségek nagyjából végtelen tárházával.
Gondolj bele, a Google lesz a legjobb barátod nem is olyan sokára! Hisz egy jó oldallal nem csak megtalálnak téged az ügyfelek, de egy megfelelő marketinggel a cégedet forgalmát is fellendítik.

 

KÁRTYÁZZUNK, HÚZZ EGYET!

Néhány évvel ezelőtt pár embernek szinte egyszerre jött egy óriási szikra, egy nagy ötlet, amiket ma már egyszerűen csak közösségi oldalaknak hívunk. Igen, olyanokra gondolunk mint a Facebook, Twitter, YouTube, Instagram.
Weboldal mellett célszerű, ha ebből is van néhány a birtokodban, csak hogy teljes legyen a siker, és még több helyen megtaláljanak.
Mis segítünk neked ezeket létrehozni, és figyelünk is rá, hogy nagyon jól működjenek.